Fris geverfd en strak behangen door de mannen van Meures

Schilderwerk

Onderhoud
Iedereen woont en werkt graag in een mooie omgeving. Maar wie leeft en actief is, laat sporen achter. Ook het verstrijken van de tijd en de invloed van het weer gaan niet ongemerkt voorbij aan het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand.

Schilderbedrijf Leo Meures levert vakmanschap en kwaliteit in onderhoud. Niet alleen van het schilderwerk, maar ook bij het onderhoud van vloeren, behang, sier- en hoeklijsten. We zijn een ervaren partner voor al uw onderhoudswerkzaamheden. Ons bedrijf staat bekend als betrouwbare opdrachtnemer en onze medewerkers zijn klantgericht en flexibel.

Meerjarenplan
Samen met u maken we graag een goed meerjarenplan voor onderhoudswerk. Dit is een compleet pakket, waarbij we afspraken maken voor onderhoud gedurende een bepaald aantal jaren. We kunnen bijvoorbeeld vastleggen dat Schildersbedrijf Leo Meures 15 jaar lang uw schilderwerk onderhoudt. Dat betekent voor u: zekerheid, gemak en een gunstige prijs!

Behangwerk

Goed behangen is een vak apart. Het vergt geduld, precisie en ervaring om behang strak aan te leggen, ook achter de radiatoren en leidingen. Bent u er niet helemaal zeker van dat u het zelf mooi kunt? Laat het dan over aan een specialist, voordat u straks tegen luchtbellen aankijkt. 

Schilderbedrijf Leo Meures levert u prachtig behang van klassiek tot modern. We brengen het perfect aan op uw muren, zoals u van ervaren vaklui mag verwachten. Uw woning of bedrijfspand zal er weer representatief uitzien.

Renovatie

We leven in een dynamische tijd, waarin we regelmatig nieuwe eisen en verlangens hebben. Onze woon- of werkomgeving moet daar eens in de zoveel tijd aan aangepast worden. Renovaties kunt u zelf doen, maar als u wilt dat het echt goed gebeurt, is het inschakelen van een professional een beter idee.

Schildersbedrijf Leo Meures levert vakkundig schilderwerk voor woningen en bedrijfspanden. Daarnaast leveren en renoveren we sier- en hoeklijsten, behang en vloerbedekking.

Nieuwbouw

Nieuwbouw begint met een goed ontwerp van een architect en het vinden van een betrouwbare aannemer. Tegelijkertijd kunt u om de tafel met een interieurontwerper en op zoek naar een goed schildersbedrijf. De mannen van Meures hebben al 50 jaar ervaring met het schilderen van nieuwbouw. We realiseren de plannen van architecten en interieurontwerpers, zodat uw ideale woon- of werkomgeving werkelijkheid wordt. U hoeft alleen nog maar te genieten!