Schilderwerk Double Tree by Hilton Hotel afgerond

Afgelopen twee jaar hebben we samen met veel regionale bedrijven hard gewerkt aan de herontwikkeling van het voormalig Bisschoppelijk College te Sittard. Een prachtig project met het Double Tree by Hilton Sittard als schitterend eindresultaat!

Na een ingrijpende verbouwing van het voormalig Bisschoppelijk College opende het DoubleTree by Hilton Sittard op 15 december 2021 haar deuren. 

Het uit 1908 daterende pand stond tien jaar leeg alvorens het zijn nieuwe, huidige bestemming kreeg en werd overgenomen door projectontwikkelaar Mulleners Vastgoed uit Echt.

Na de ingrijpende verbouwing telt het pand 90 hotelkamers, een aantal bijzondere vergaderruimtes, een fitnessruimte, een bar en een eigen restaurant.

Voor ons begon dit project in januari 2020 waarbij gestart werd met het onder handen nemen van alle houten gevelelementen zoals de buitenkozijnen, ramen, deuren en daklijsten. Als gevolg van ruim 10 jaar leegstand en het gebrek aan, lees geen, onderhoud waren deze elementen in zeer slechte staat. In samenwerking met, en in opdracht van Laudy Bouw & Ontwikkeling is er eerst het nodige houtrot gesaneerd alvorens gestart kon worden met het schilderwerk. Aan deze casco fase hebben wij ruim een jaar gewerkt.

Vanaf januari 2021, een jaar na aanvang, zijn wij in opdracht van Mulleners Vastgoed en in samenwerking met vele regionale bedrijven gestart aan de afbouwfase. Met respect voor de oorspronkelijke elementen, welke veelal behouden zijn gebleven en in een zeer prettige samenwerking met alle betrokken partijen is er een prachtig eindresultaat neergezet. 

Check hier de projectfoto's.

Via deze weg willen wij dan ook Mulleners Vastgoed BV, Laudy Bouw & Ontwikkeling, Nijsten Bouwcoördinatie en Beheer BV en alle andere betrokken partijen bedanken voor de pretigge samenwerking. Bovendien wensen wij het team van Black Label Hotels en Double Tree by Hilton Sittard heel veel succes en plezier met de exploitatie van dit prachtige hotel.

 

0
Feed

Schrijf een reactie

Schildersbedrijf Leo Meures BV
Milieuparkweg 3
6136 KP Sittard

Kenmerkende eigenschappen van Leo Meures:

 

Grensoverschrijdend

Vakmanschap

Vestigingen in Sittard, Tüddern en Maaseik

Moderne verftechnieken

Traditioneel schilderwerk

Servicegerichte binnendienst

Vlekkeloos met een verfkwast- Schildersbedrijf Leo Meures - Sittard - Limburg