Schildersbedrijf Leo Meures 60 jaar!

Wat op 2 januari 1960 begon als eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een modern schildersbedrijf met meer dan 25 medewerkers. Vanuit de garage van het ouderlijk huis in Tüddern, via het pand op de Tudderenderweg (bakkerij Martens) naar een geheel nieuw bedrijfspand aan de Milieuparkweg 3 te Sittard. Van op de fiets met de ladder onder de arm en de blikken verf aan het stuur naar een volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien wagenpark.

Ondanks alle grote en minder grote veranderingen zijn wij er trots op dat de identiteit en de charme van ons mooie familiebedrijf altijd intact is gebleven. Groot woord van dank gaat hiervoor uit naar oprichter Leo Meures (83). Nog steeds is Leo dagelijks trouw op de zaak aanwezig als steun en toeverlaat van “de jonges” en het delen van prachtige verhalen en anekdotes uit het verleden van het schildersbedrijf.

 

Uiteraard willen wij ook onze medewerkers in het zonnetje zetten. Hun inzet, vakmanschap en loyaliteit hebben een zeer grote bijdrage geleverd aan het 60 jarig bestaan van ons bedrijf. Dit geldt uiteraard ook voor al onze oud medewerkers. Het zegt genoeg en het is natuurlijk een fantastisch gegeven dat dienstverbanden van 20 jaar en meer eerder regel zijn dan uitzondering binnen ons bedrijf!

 

Ter ere van het jubileum hebben wij afgelopen zaterdag met ons gehele bedrijf een volledig door Fortuna Sittard verzorgde voetbaldag beleefd. Naast het bijwonen van de wedstrijd Fortuna Sittard-Vitesse zijn wij rondgeleid door het stadion, is er een bezoek gebracht aan het prachtige Fortuna Museum, hebben wij heerlijk gegeten en is de wedstrijd uiteraard ruim nabeschouwd onder het genot van een goed glas bier. Dit alles in het bijzijn van niemand minder dan Mister Fortuna, René Maessen. Als verrassing waren wij door Fortuna gebombardeerd tot wedstrijdpartner, daarnaast ontving Leo Meures uit handen van Jiry Funke, commercieel manager van Fortuna Sittard, een speciaal bedrukt wedstrijdshirt welke een mooi plekje zal krijgen in ons kantoor.

 

Het was een meer dan geslaagde dag en willen dan ook René Maessen danken voor zijn aanwezigheid en uiteraard Fortuna Sittard en Jiry Funke voor de gastvrijheid en top organisatie!

 

Tot slot willen wij graag al onze klanten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de veelal jarenlange samenwerking, wij hopen u allen nog lange tijd te mogen begroeten.

 

Samen op naar de volgende mijlpaal!

0
Feed

Schrijf een reactie

Schildersbedrijf Leo Meures BV
Milieuparkweg 3
6136 KP Sittard

Kenmerkende eigenschappen van Leo Meures:

 

Grensoverschrijdend

Vakmanschap

Vestigingen in Sittard, Tüddern en Maaseik

Moderne verftechnieken

Traditioneel schilderwerk

Servicegerichte binnendienst

Vlekkeloos met een verfkwast- Schildersbedrijf Leo Meures - Sittard - Limburg