Nieuwe partner voor schildersbedrijf Leo Meures

Op 1 september hebben wij Stef Kuiper (29) officieel welkom geheten als nieuwe partner binnen ons schildersbedrijf.

 

Stef, gehuwd, vader van een prachtige dochter en woonachtig in Geleen heeft een achtergrond als Hoger Veiligheidskundige en heeft de afgelopen jaren in deze rol, alsook in de rol van bedrijfsleider, ruime ervaring opgedaan in de onderhoudsbranche. Per 1 september is Stef toegetreden tot het directieteam van Schildersbedrijf Leo Meures BV.


Stef Kuiper over zijn nieuwe uitdaging: “Ik ben ongelooflijk blij met deze stap en ben ervan overtuigd een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de toekomst van dit prachtige familiebedrijf. Speciaal woord van dank gaat daarbij uit naar alle medewerkers, directieleden Jos, Peter en Bas én aan meneer Leo Meures voor de warme ontvangst, dit heeft mij gelijk thuis laten voelen.”


Tegenover de komst van Stef staat het terugtreden van ons huidig directielid Peter Meures. Peter, sinds 1988 werkzaam binnen het schildersbedrijf waarvan de laatste 25 jaar als mede-eigenaar, treedt weliswaar terug als directielid maar blijft met raad en daad aan ons bedrijf verbonden. Zijn directietaken zal Peter de komende periode afbouwen en overdragen aan Stef.


Peter: “Na 34 jaar lang dag en nacht heel mijn ziel en zaligheid in ons schitterende familiebedrijf te hebben gestoken vond ik het tijd worden om een stapje terug te doen. Ondanks dat ik nog lang niet met pensioen ga en nog steeds diverse werkzaamheden zal blijven verrichten binnen het bedrijf, wil ik meer tijd gaan besteden aan een leven naast “de zaak”. De klik mét, en de komst van Stef, heeft mij het vertrouwen gegeven om deze stap ook daadwerkelijk te zetten”.


Per 1 januari 2023 zal Peter zijn taken als directielid officieel beëindigen en zal de directie van Schildersbedrijf Leo Meures BV bestaan uit Jos Meures, Bas de Vos en Stef Kuiper.


Bas de Vos over de gewijzigde samenstelling van het directieteam: “Het moment dat Peter aangaf graag een stapje terug te willen gaan doen was wel even schrikken voor Jos Meures en mij. Ondanks dat wij Peters keuze uiteraard respecteren, begrijpen en hem hier volledig in steunen dachten wij wel even wat nu? Nou, dat wat nu bleek met Stef beantwoordt. Al na het eerste gesprek bleek de match aanwezig en die perfecte klik is ook niet meer weg gegaan. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we met Stef een waardig opvolger van Peter hebben gevonden en gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet!


Wilt u kennis maken met Stef of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande mogelijkheden:


Tel. 046-452 46 58 / info@leo-meures.nl / www.leo-meures.nl

0
Feed

Schrijf een reactie

Schildersbedrijf Leo Meures BV
Milieuparkweg 3
6136 KP Sittard

Kenmerkende eigenschappen van Leo Meures:

 

Grensoverschrijdend

Vakmanschap

Vestigingen in Sittard, Tüddern en Maaseik

Moderne verftechnieken

Traditioneel schilderwerk

Servicegerichte binnendienst

Vlekkeloos met een verfkwast- Schildersbedrijf Leo Meures - Sittard - Limburg