De Winterschilder 2023-2024

Het is weer wintertijd, de dagen worden korter en de temperatuur daalt langzaam maar zeker richting het vriespunt. Een ideaal moment dus om uw woning van wat extra kleur te voorzien of simpelweg te beschermen tegen de invloed van het gure winterweer.

 

De Winterschilder

Van 1 december 2023 t/m 31 maart 2024 staan onze winterschilders klaar om al uw binnen- en buitenschilderwerk onder handen te nemen. Tijdens deze winterperiode bieden wij voordelige tarieven en een fikse winterkorting aan op alle nieuwe binnenwerkopdrachten.

 

Binnen zorgt voor buiten

Het is een wat onderbelicht en vaak een onderschat gegeven maar de kwaliteit van het verfsysteem en glasafdichting aan de binnenzijde van uw gevelkozijnen en deuren heeft grote invloed op de duurzaamheid van uw  buitenschilderwerk Een goede staat van uw binnenschilderwerk is dus ontzettend belangrijk voor de waarde van uw huis en zorgt voor een langere levensduur van het buitensysteem!

 

Laag BTW-tarief

Wist u dat voor schilder- en onderhoudswerk aan woningen ouder dan twee jaar het btw-tarief van 9% geldt? Zo wordt het inschakelen van de vakschilder wel héél aantrekkelijk!

 

Eigen aanpak?

Bent u voornemens zelf uw schilder- en/ of behangwerk uit te gaan voeren? Ook dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen. Wij leveren namelijk ook verf, behang, sierpleister en alle overige (hulp)materialen om de werkzaamheden vakkundig uit te kunnen voeren, dit alles met een standaardkorting van 20%.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de winterschilder, of direct onze diensten inschakelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

0
Feed

Schrijf een reactie

Schildersbedrijf Leo Meures BV
Milieuparkweg 3
6136 KP Sittard

Kenmerkende eigenschappen van Leo Meures:

 

Grensoverschrijdend

Vakmanschap

Vestigingen in Sittard, Tüddern en Maaseik

Moderne verftechnieken

Traditioneel schilderwerk

Servicegerichte binnendienst

Vlekkeloos met een verfkwast- Schildersbedrijf Leo Meures - Sittard - Limburg