Door de wol geverfd schildersbedrijf in Sittard

Moet uw woning of bedrijfspand geverfd worden? Voor het geld dat u erin steekt, krijgt u bij Schildersbedrijf Leo Meures gediplomeerde, vriendelijke schilders. Zij leveren smetteloos werk voor een schappelijke prijs en zorgen ervoor dat de tijd tussen opdracht en oplevering zo kort mogelijk is. Nog niet overtuigd? Lees dan de recensies van degenen die u voorgingen.

Bedrijven en particulieren schakelen Schildersbedrijf Leo Meures al meer dan 50 jaar met veel enthousiasme in voor grote en kleine schilderprojecten. Ons succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten.

Wij zijn actief in Belgisch en Nederlands Limburg en de regio Tüddern. Ons bedrijf is gecertificeerd, omdat we voldoen aan strenge milieunormen en onze werknemers alle benodigde diploma’s op zak hebben. Ze zijn gemotiveerd en flexibel. Met z’n allen zorgen we ervoor dat uw woon- of werkomgeving er piekfijn uitziet en daar genieten we net zoveel van als u!
 

Traditioneel vakmanschap met moderne materialen

We werken met de nieuwste materialen, maar leveren desondanks traditioneel schilderwerk. Hoe u dat ziet? Zelfs met een moderne spuitmachine zorgen we ervoor dat de randjes afgewerkt zijn alsof we ze met het fijnste penseeltje met de hand hebben geschilderd.

Recensies

Het vinden van een goede en betrouwbare schilder is niet altijd makkelijk. Daarom is het fijn te weten dat degenen die u voorgingen tevreden zijn over het afgeleverde werk. Schildersbedrijf Leo Meures uit Sittard in Zuid-Limburg is trots op de recensies van zijn klanten:

“Zeer goed en naar volle tevredenheid uitgevoerd.” “Een acceptabele prijs.” “Slechts enkele dagen tussen aanvraag en uitvoering.” “We zijn ontzettend tevreden over het schilderwerk dat bij ons is afgeleverd.”
*****

LEES MEER RECENSIES
wintermaler

Onderhoud NL Garantie/AF-erkend schildersbedrijf in Limburg

Wij zijn een Onderhoud NL/AF-erkend bedrijf. Dit betekent dat we volgens bepaalde kwaliteitsnormen werken en over alle benodigde diploma’s beschikken. Het klanttevredenheidsonderzoek van AF laat ook zien dat klanten erg tevreden zijn over ons schilderwerk.

Wat vindt u van de diensten van Schildersbedrijf Leo Meures? Laat het ons weten.

Winterschilder Onderhoud NL Garantie / AF Erkend