Schildersbedrijf Leo Meures 60 jaar !

Wat op 2 januari 1960 begon als eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een modern schildersbedrijf met meer dan 25 medewerkers. Vanuit de garage van het ouderlijk huis in Tüddern, via het pand op de Tudderenderweg (bakkerij Martens) naar een geheel nieuw bedrijfspand aan de Milieuparkweg 3 te Sittard. Van op de fiets met de ladder onder de arm en de blikken verf aan het stuur naar een volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien wagenpark.

Ondanks alle grote en minder grote veranderingen zijn wij er trots op dat de identiteit en de charme van ons mooie familiebedrijf altijd intact is gebleven. Groot woord van dank gaat hiervoor uit naar oprichter Leo Meures (83). Nog steeds is Leo dagelijks trouw op de zaak aanwezig als steun en toeverlaat van “de jonges” en het delen van prachtige verhalen en anekdotes uit het verleden van het schildersbedrijf.

Uiteraard willen wij ook onze medewerkers in het zonnetje zetten. Hun inzet, vakmanschap en loyaliteit hebben een zeer grote bijdrage geleverd aan het 60 jarig bestaan van ons bedrijf. Dit geldt uiteraard ook voor al onze oud medewerkers. Het zegt genoeg en het is natuurlijk een fantastisch gegeven dat dienstverbanden van 20 jaar en meer eerder regel zijn dan uitzondering binnen ons bedrijf!

Ter ere van het jubileum hebben wij afgelopen zaterdag met ons gehele bedrijf een volledig door Fortuna Sittard verzorgde voetbaldag beleefd. Naast het bijwonen van de wedstrijd Fortuna Sittard-Vitesse zijn wij rondgeleid door het stadion, is er een bezoek gebracht aan het prachtige Fortuna Museum, hebben wij heerlijk gegeten en is de wedstrijd uiteraard ruim nabeschouwd onder het genot van een goed glas bier. Dit alles in het bijzijn van niemand minder dan Mister Fortuna, René Maessen. Als verrassing waren wij door Fortuna gebombardeerd tot wedstrijdpartner, daarnaast ontving Leo Meures uit handen van Jiry Funke, commercieel manager van Fortuna Sittard, een speciaal bedrukt wedstrijdshirt welke een mooi plekje zal krijgen in ons kantoor.

Het was een meer dan geslaagde dag en willen dan ook René Maessen danken voor zijn aanwezigheid en uiteraard Fortuna Sittard en Jiry Funke voor de gastvrijheid en top organisatie!

Tot slot willen wij graag al onze klanten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de veelal jarenlange samenwerking, wij hopen u allen nog lange tijd te mogen begroeten.

Samen op naar de volgende mijlpaal!

 

Door de wol geverfd schildersbedrijf in Sittard

Moet uw woning of bedrijfspand geverfd worden? Voor het geld dat u erin steekt, krijgt u bij Schildersbedrijf Leo Meures gediplomeerde, vriendelijke schilders. Zij leveren smetteloos werk voor een schappelijke prijs en zorgen ervoor dat de tijd tussen opdracht en oplevering zo kort mogelijk is. Nog niet overtuigd? Lees dan de recensies van degenen die u voorgingen.

Bedrijven en particulieren schakelen Schildersbedrijf Leo Meures al meer dan 50 jaar met veel enthousiasme in voor grote en kleine schilderprojecten. Ons succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten.

Wij zijn actief in Belgisch en Nederlands Limburg en de regio Tüddern. Ons bedrijf is gecertificeerd, omdat we voldoen aan strenge milieunormen en onze werknemers alle benodigde diploma’s op zak hebben. Ze zijn gemotiveerd en flexibel. Met z’n allen zorgen we ervoor dat uw woon- of werkomgeving er piekfijn uitziet en daar genieten we net zoveel van als u!
 

Traditioneel vakmanschap met moderne materialen

We werken met de nieuwste materialen, maar leveren desondanks traditioneel schilderwerk. Hoe u dat ziet? Zelfs met een moderne spuitmachine zorgen we ervoor dat de randjes afgewerkt zijn alsof we ze met het fijnste penseeltje met de hand hebben geschilderd.

Recensies

Het vinden van een goede en betrouwbare schilder is niet altijd makkelijk. Daarom is het fijn te weten dat degenen die u voorgingen tevreden zijn over het afgeleverde werk. Schildersbedrijf Leo Meures uit Sittard in Zuid-Limburg is trots op de recensies van zijn klanten:

“Zeer goed en naar volle tevredenheid uitgevoerd.” “Een acceptabele prijs.” “Slechts enkele dagen tussen aanvraag en uitvoering.” “We zijn ontzettend tevreden over het schilderwerk dat bij ons is afgeleverd.”
*****

LEES MEER RECENSIES
wintermaler

Onderhoud NL Garantie/AF-erkend schildersbedrijf in Limburg

Wij zijn een Onderhoud NL/AF-erkend bedrijf. Dit betekent dat we volgens bepaalde kwaliteitsnormen werken en over alle benodigde diploma’s beschikken. Het klanttevredenheidsonderzoek van AF laat ook zien dat klanten erg tevreden zijn over ons schilderwerk.

Wat vindt u van de diensten van Schildersbedrijf Leo Meures? Laat het ons weten.

Winterschilder Onderhoud NL Garantie / AF Erkend